Een sieraad laten maken

Ik wil een sieraad laten maken, hoe gaat dat in zijn werk?
Als je nog geen idee hebt wat je wilt, kun je in het atelier allerlei ideeën opdoen. Oud goud en diamant(en) kun je laten verwerken in een nieuw sieraad. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van sieraden van zilver, goud en edelstaal al dan niet met diamant of andere edelstenen. En maken vrijblijvend een schets met prijsopgave. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel of mail.

Wat voor sieraden kan ik laten maken?
Ringen, colliers, armbanden, oorsieraden en andere speciale vormen of geschenken in zilver, goud en edelstaal. In onze eigen ateliers in IJsselstein en Ermelo kunnen wij nagenoeg alle specifieke wensen tot uiting brengen, wij maken gebruik van de modernste technieken maar ook wat betreft ambachtelijk vakmanschap en materiaalkennis ben je bij ons op het juiste adres voor sieraden van hoogwaardige maatwerkkwaliteit. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel of mail.

Ik heb een sieraad waarvan ik de vormgeving niet optimaal vind, kan ik dit laten restylen zodat ik het weer met plezier kan dragen?
Zeker, er is heel veel mogelijk. In het atelier hebben wij veel ideeën, foto’s en voorbeelden voor het restylen van allerlei soorten sieraden. Oude sieraden (goud en stenen) kunnen helemaal of deels opgaan in een nieuw model. In de winkel kunnen wij de kwaliteit en mogelijkheden vrijblijvend bekijken. Vragen mailen kan ook naar info@isis-jewels.nl.

We hebben zelf een sieraadontwerp gemaakt. Kunnen we dat laten uitvoeren?
Dat kan zeker. Wij werken ideeën uit tot een schets met vrijblijvende prijsopgave. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van allerlei adviezen bijvoorbeeld op het gebied vormgeving, kwaliteit en draagcomfort. Net zo lang, tot het ontwerp helemaal naar je zin is. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel of mail naar info@isis-jewels.nl.

Kan ik van oud goud en/of diamanten een nieuw sieraad laten maken?
Zeker met de hoge goudkoers is het zelfs extra aantrekkelijk je eigen oude sieraden en eventueel stenen te laten verwerken tot nieuwe sieraadcreaties. Wij werken zowel met 14 karaat als met 18 karaat goud en met alle voorkomende edelstenen. In de winkel kunnen wij de kwaliteit en mogelijkheden vrijblijvend bekijken. Vragen per mail kun je sturen naar info@isis-jewels.nl.

Kan ik oud goud en/of diamant of andere edelstenen inleveren voor nieuwe sieraden of contanten?
Zeker, je kunt de waarde van gouden sieraden in de meeste gevallen laten uitkeren in contanten of nog gunstiger, je kunt er een sieraad voor laten maken of het oude goud inruilen tegen een nieuw sieraad. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in de winkel of mail naar info@isis-jewels.nl.

Wat is het verschil tussen een goudsmid en een juwelier?
Een juwelier koopt sieradencollecties in die je kunt kopen zoals ze worden gepresenteerd, hij is dus afhankelijk van wat er door groothandels en fabrikanten (seriematig) wordt gemaakt en wordt aangeboden. Bij de goudsmid – juwelier vind je voornamelijk handgemaakte sieraden in unieke of kleine oplage van aparte, veelal unieke vormgeving. Bovendien kun je bij een goudsmid – juwelier je sieraden laten ontwerpen, je eigen ontwerp laten uitvoeren, restylen, repareren en taxeren. Een goudsmid is ook bekend met de gangbare sieradenmerken en heeft ervaring met en kennis van het ontwerpen en maken van, in ons geval, een eigen ISIS Jewels sieradencollectie.