Klantenservice

Klantenservice

Bestellen

Je bestelt een product door deze te selecteren, het product wordt dan in je winkelmand geplaatst. Om je bestelling af te ronden kies je voor afrekenen of klik op verder winkelen om meer artikelen te bekijken. De inhoud van de shopping bag kan altijd bekeken worden door rechtsboven op de shopping bag te klikken.

Als je hebt gekozen voor Afrekenen word je gevraagd een account aan te maken of in te loggen.

Je kunt een bestelling op een ander adres laten bezorgen want je kunt de adressen voor de factuur en verzending apart invullen.

Dan kies je uit de  verschillende betaalmethoden, controleer de opgesomde gegevens en na akkoord van de algemene voorwaarden is de bestelling afgerond.

Je bestelling wordt in behandeling genomen nadat je hebt geklikt op  “Verwerk mijn Bestelling” onderaan de bestelpagina. Van je bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging.

Bestellingen worden na ontvangst van je betaling geleverd. Betalen gaat het snelst via iDeal of PayPal. Wanneer je betaling is ontvangen, krijg je een bevestiging per e-mail.

De meeste bestellingen worden uit voorraad (van onze winkels) geleverd. Wanneer het bestelde niet voorradig is word je z.s.m. per e-mail geïnformeerd over de mogelijke leverdatum.

Bestellingen worden zorgvuldig verpakt met beschermende materialen en verzonden per  aangetekende postNL.

Verzendkosten

Bestellingen boven de € 50 hebben geen verzendkosten.

Voor 17:00 besteld, is de volgende dag in huis. De meeste artikelen zijn leverbaar uit voorraad en kunnen daarom dezelfde dag nog per postNL  aangetekend worden verstuurd.

Informatie over onverhoopt latere leveringen ontvang je na je bestelling per e-mail. Wij hebben goede afspreken met onze leveranciers en berichten je over de status. Heb je zelf een vraag over je levering dan kun je die altijd, bij voorkeur per e-mail stellen aan info@isis-jewels.nl o.v.v. je ordernummer.

Wanneer je op vrijdag, zaterdag of zondag bestelt houd dan rekening met een dag later leveren want postNL voert geen aangetekende leveringen uit op zaterdag! Dit kun je dan dus pas op maandag of dinsdag verwachten.

De levertijden vermeld bij de producten zijn op basis van betaling via iDeal. Wij verzenden je bestelling zodra onze bank je betaling heeft bevestigd.

Betaalmogelijkheden

ISIS-Jewels biedt je verschillende veilige betaalmogelijkheden:

iDeal

Met iDeal kun je snel, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan gemakkelijk af in je eigen internet betaalomgeving van jouw bank.

PayPal

PayPal is een internationale internetbank die het onder andere mogelijk maakt om op een veilige manier met je creditcard te betalen.

Bij PayPal kun je je eenvoudig registeren om vervolgens een bedrag op je Paypal rekening te stortenwaar je betalingen bij online winkels mee kunt doen.

Bankoverschrijving

Wanneer je bent aangesloten bij een bank die iDeal niet ondersteunt of liever geen gebruik wilt maken van iDeal kun je zelf het orderbedrag naar overmaken aan ISIS-Jewels . Bij het afronden van je bestelling ontvang je van ISIS-Jewels per e-mail een orderbevestiging met ons bankrekeningnummer. Na ontvangst van je betaling wordt de bestelling verstuurd.

Ruilen

Het is altijd mogelijk om bestelde product te ruilen. Neem hiervoor binnen 14 dagen na aankoop contact op bij voorkeur per e-mail.  Gegraveerde producten en speciaal gemaakte producten kunnen niet worden geruild.

Zichttermijn van 14 dagen

Op ieder gekocht product via de website zit een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat je de bestelling ontvangt. Wanneer je het product niet wilt behouden kun je dat bij voorkeur per e-mail laten weten aan info@isis-jewels.nl o.v.v. je ordernummer.

Bestelling Annuleren

Als je je bestelling wilt annuleren stuur je een e-mail naar info@isis-jewels.nl. Voor het annuleren van een bestelling worden geen kosten in rekening gebracht, tenzij er verzendkosten zijn gemaakt.

Geld Terug

Wanneer je bestelling tegenvalt kun je je geld terug ontvangen. Je ontvangt dan binnen 14 werkdagen, na ontvangst van het onbeschadigde retour gezonden artikel, je aankoopbedrag terug. Gegraveerde producten en speciaal gemaakte producten kunnen we niet terugnemen.

Retouradres en Voorwaarden

Retouren kun je terugbrengen of aangetekend versturen naar: ISIS-Jewels Benschopperstraat 15, 3401 DG IJsselstein.

Lees ook onze algemene voorwaarden over retourneren.

Garantie

Op ieder product van ISIS-Jewels zit garantie op productie en fabricagefouten. ISIS Jewels houdt zich aan de gestelde garantietermijnen van onze leveranciers. Reparaties die binnen de garantie vallen zullen worden uitgevoerd door de leveranciers van ISIS-Jewels.

Heb je een product gekocht dat binnen de gestelde garantietermijn defect is, laat het ons dan weten wij lossen het op, het plezier van je aankoop staat bij ons hoog in het vaandel! Heb je vragen mail of bel ons dan om info@isis-jewels.nl  Ook producten die buiten de garantie vallen kunnen we veelal repareren, neem contact op en we kijken hoe het opgelost kan worden.

Garanties op merkproducten zoals wij deze verkopen zijn landelijk. Je kan dus bij elke merkdealer terecht  met een garantiegeval. Twijfel je neem dan contact op, wij adviseren je graag.

De termijn van de garantie staat vermeld bij het product. Je kunt alleen aanspraak maken op garantie als je alle bij behorende papieren bewaart.

Ledenvoordeel

Wanneer je je aanmeldt voor het ontvangen van onze e-mail nieuwsbrief dan ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuws, acties en aanbiedingen van ISIS-Jewels . Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@isis-jewels.nl o.v.v. aanmelden e-mailnieuwsbrief.

Klachten

Wanneer je een klacht hebt over ISIS-Jewels of over een product dat je via deze website hebt gekocht, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen aan info@isis-jewels.nl wij zijn ook telefonisch te bereiken op 030 – 6777527.

Het plezier van je aankoop is voor ons belangrijk! Klachten worden altijd serieus genomen en wij doen onze uiterste best om je binnen 2 werkdagen een passend antwoord te geven.

Links van ISIS-Jewels

www.isis-jewels.nl