Marco Breur meester goudsmid

MARCO BREUR heeft een passie voor mooie objecten. Zijn stijl is minimalistisch en elegant. Zijn filosofie is dat alle mooie vormen zijn ontstaan uit de ultieme vorm en dat is een (glanzende) Bol. Dit is de basis voor zijn ontwerpen en dit maakt zijn stijl zo herkenbaar en onderscheidend. “Als vormgever probeer ik continu vernieuwingen te creëren, maar ook is het de uitdaging om binnen nieuwe technieken en materialen optimaal onderscheidend en bijzonder te zijn. Sinds de start in 2000 is de collectie in zijn Goudsmid-Juwelier-Galerie ISIS Jewels gevestigd in het hartje van het oude gezellige stadje IJsselstein ( Utrecht) omvangrijk te noemen met een eigentijds en gevarieerd aanbod. Ook de invloed van de klanten geeft me inspiratie om tot eigenzinnige ontwerpen te komen; naast eigen werk en juwelen gemaakt door anderen repareert, restaureert en verandert Marco ook sieraden en weet hij met zijn jarenlange ervaring creatieve oplossingen te vinden .

De Galerie met Atelier  is het adres voor  :

– collecties uit eigen atelier zoals : MARCOBREUR , ISIS Jewels, BREVR, Cocktails and Weddings, PelliBelli , PETROLGEAR , aangevuld met onderscheidende collecties sieraden en horloges van ontwerpers uit verschillende landen

-het laten maken van gouden en zilveren sieraden – omvormingen van (oude) gouden sieraden die in ons atelier en met de hand worden aangepast, – reparaties en taxaties van sieraden, – inkoop van goud, – speciale (relatie) geschenken

In ons atelier verwerken we persoonlijke wensen tot unieke handgemaakte sieraden en creëren zo een persoonlijk karakter.

Juist persoonlijke momenten en gebeurtenissen worden vaak herinnerd met een sieraad. Elegante, stijlvolle sieraden in een kwaliteit voor het leven. Wij hebben creatieve oplossingen voor speciale of unieke geschenken die in eigen atelier en met de hand worden gemaakt. Van tastbare herinneringen aan een beroep of vakmanschap (jubileum)  tot een juweel ter nagedachtenis aan een geliefde. Wij adviseren graag over de mogelijkheden.