Marco Breur

Marco Breur heeft een passie voor mooie objecten. Zijn stijl is minimalistisch en elegant. Zijn filosofie is dat alle mooie vormen zijn ontstaan uit de ultieme vorm en dat is een (glanzende) Bol. Dit is de basis voor al zijn ontwerpen en dit maakt zijn stijl zo herkenbaar en onderscheidend. “Als vormgever probeer je continu vernieuwingen te creëren in styling maar ook is het de uitdaging om binnen nieuwe technieken en materialen optimaal onderscheidend en bijzonder te zijn. Sinds de start in 2000 is de collectie omvangrijk te noemen met een apart en gevarieerd aanbod voor jong en oud. Voorwaarden voor de creaties zijn elegantie en praktische draagbaarheid. Ook de invloed van de klanten geeft me inspiratie om tot eigenzinnige ontwerpen te komen.”

Een andere kijk op sieraden… Dat is sinds 2000 de slogan van ons Atelier voor Sieraden & Horloges.

Het juwelenatelier met winkel is het adres voor :
collecties uit eigen atelier: BREVR, Cocktails and Weddings, ISIS Jewels, MARCOBREUR, Mooddots, PelliBelli, PETROLGEAR.
* aangevuld met onderscheidende collecties sieraden en horloges van ontwerpers uit verschillende landen
* het laten maken van gouden en zilveren sieraden.
* omvormingen van (oude) gouden sieraden die in ons atelier en met de hand worden aangepast
* reparaties en taxaties van sieraden
* inkoop van goud
* speciale (relatie) geschenken

In ons atelier verwerken we persoonlijke wensen tot unieke handgemaakte sieraden en creëren zo een persoonlijk karakter.

Juist persoonlijke momenten en gebeurtenissen worden vaak herinnerd met een sieraad. Elegante, stijlvolle sieraden in een kwaliteit voor het leven. Wij hebben creatieve oplossingen voor speciale of unieke geschenken die in eigen atelier en met de hand worden gemaakt. Van tastbare herinneringen aan een beroep of vakmanschap (jubileum)  tot een juweel ter nagedachtenis aan een geliefde. Wij adviseren graag over de mogelijkheden.