Gedenkjuwelen

ALS JE HERINNERINGEN AAN EEN DIERBARE OF BIJZONDER MOMENT OP EEN MOOIE MANIER WILT BEWAREN

Wij zijn dé specialist in maatwerk sieraden om zo een vingerafdruk, tekst, logo, moedermelk, haar of as op een mooie manier te verwerken in een sieraad dat bij jou past;
door ons gemaakt of aangepast van jouw oude goud of van nieuw goud of zilver,
zichtbaar of juist onzichtbaar verstopt, in onze grote winkel van ruim 125 m2 aan sieraden kunnen we je gegarandeerd helpen, of het nou gaat om een overledene, jubilaris, geslaagde, huwelijksaanzoek, verloving, huwelijk, geboorte,  voor alle bijzondere momenten hebben wij  passende sieraden om zo deze gebeurtenis vast te leggen en te koesteren  !
Maak je afspraak :

Afspraak maken voor gedenkjuwelen

Vingerafdruk :

Neem vingerafdrukken altijd en op tijd af; of je er wat mee doet kan je later bepalen, daar kan ik je bij helpen, maar als je dat niet op tijd doet dan kan het niet meer. Hiervoor neem je ons speciale    vingerafdruk kussentje  met vingerafdrukkaartje :  duw je vingertop licht op het kussen en druk deze vervolgens op een wit papiertje (op vlakke ondergrond, druk niet te hard en niet te zacht, je ziet vanzelf of hij goed gelukt is , vul alle vakjes met zo duidelijk mogelijke afdrukken !

Neem de afdrukken mee bij je afspraak, ik kan de afdruk inscannen en dan met een laser graveren op een sieraad naar jouw keuze uit de winkel of naar wens ontworpen en gemaakt speciaal voor jou.

Warme overdracht : als iemand nog leeft is het natuurlijk ook mogelijk om vingerafdrukken af te nemen , je kunt de ervaring dan mooi delen wat op zichzelf ook weer een mooie herinnering is !

Wellicht heeft diegene nog goud wat ervoor gebruikt kan worden , ik kan familiegoud hergebruiken voor het nieuw te maken sieraad,  bespreek het gerust.

 

Assieraad :

Wordt je dierbare ( mens of huisdier ) gecremeerd dan kan ik de as zichtbaar of onzichtbaar verwerken in een sieraad.

Bij ons ligt de nadruk op mooie en passende sieraden in zilver, goud of edelstaal , gekozen uit een van onze honderden voorbeelden in de etalages  of samen met mij ontworpen speciaal voor jou.

 

Diamant:

Wat is er mooier dan een schitterende onverslijtbare Diamant in een sieraad ter nagedachtenis  aan een bijzonder moment bij je te dragen. Als je wilt kan ik er ook ( later ) as onder verwerken, maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden en kosten .

Gravures :

Ik verwerk jouw persoonlijke tekst, logo, symbool,datum of vingerafdruk in een sierraad ter nagedachtenis

 

Moedermelksieraad : ik verwerk je moedermelk zichtbaar of juist verstopt in een mooi en passend juweel, speciaal voor jou gemaakt !

 

Haarsieraden : ook haren van een dierbare ( mens of dier ) kan ik zichtbaar of mooi verstopt in een sieraad verwerken .